Cutia PickNDazzle din luna Mai

Așa cum v-am promis acum ceva vreme, am revenit cu o postare legată de cutiuțele PickNDazzle. Mi-am făcut abonamentul Sleek Picks pe o perioadă de 6 luni, deoarece așa mi se pare cel mai convenabil.

În cutia din această lună am primit 4 produse full size și 5 mostre cu diferite tipuri de creme de față.

Zic să lăsăm vorbăria, și să vă prezint produsele:

MDS Repair Expert Restore Strenght Hair Mask

Această masca are în compoziție keratină și uleiuri naturale de avocado, moringa, migdală, cocos, jojoba și camelină. La prima impresie, aceasta îmi lasă părul fin, descurcat și strălucitor, iar mirosul este unul specific măștilor din saloanele profesionale.

Kueshi Silk Cleansing Scrub Antianging

Acest produs este un lapte exfoliant pentru față, fără miros și fără parabeni. L-am folosit de câteva ori și pot să vă spun că particulele exfoliante sunt fine, lăsând pielea moale și hidratată, datorită uleiului de cacao și de migdale dulci din compoziție.

Teez Spectrum of Stars Eyeshadow Apricot Sheen

Stiți că produsele Teez sunt printre preferatele mele, iar acest fard metalic mă încântă deorece este pigmentat și cremos, de o nuanță tare frumoasă de piersicuță, numai bună pentru vară.

Bottega di LungaVita Super Dren Anti-Water Cryogel

Acest gel tratament este numai bun pentru vară, deoarece promite să reducă semnificativ efectul de coajă de portocală. Îl folosesc de câteva zile, și pot să vă spun că are un efect revigorant și răcoritor, intră repede în piele, lăsând-o fermă și catifelată.

Cam acestea sunt produsele pe care le-am primit în această lună, împreună cu cele 5 mostre.

Sper că v-am fost de ajutor cu această postare!

Ce părere aveți de PickNDazzle?

 

 

Leave a Reply