Recenzie: Produse Melkior

Pentru astăzi am pregătit o postare despre un brand drag mie, și anume Melkior. Atunci când vine vorba de produse de machiaj calitative și la un preț bun, acest brand chiar iese în evidență.

Produsele mele preferate de la Melkior sunt, fără doar și poate, fardurile. Eu dețin 7 nuanțe, și anume: Soft Skin, Diaphane, Beige Copper, Soft Peach, Ethereal, Maroon și Coral Fusion. Nu are rost să le mai laud și eu, deoarece sunt arhicunoscute în blogosferă, dar pot să vă mărturisesc că am rămas plăcut impresionată de cât de pigmentate și cremoase sunt.

Trecem la partea de conturare și de iluminare a feței, una din preferatele mele. Dețin iluminatorul Winter Glow, pudra compactă Clear și pudra bronzantă Honey. Kitul de conturare este unul foarte bun, nimic de reproșat. Pudra setează foarte bine fondul de ten, iar bronzerul este pigmentat și cremos.

Iluminatorul este unul foarte delicat, numai bun pentru utilizarea zilnică. Acesta are o textură fină, iar cantitatea de produs este interminabilă. Singurul dezavantaj este faptul ca atât acest iluminator, cât și fardurile au termen de valabilitate de 6 luni, cam mititel. Acum nu știu dacă totul este o strategie de marketing, însă eu cred că produsele pudră pot fi folosite 12 luni sau până când acestea își schimbă textura sau mirosul.

Cred că singurul produs de la Melkior, care nu mă mulțumește pe deplin, este tușul semipermanent. La capitolul pigmentație excelează, chiar este de un negru intens, însă la capitolul rezistență, numai semipermanent nu este, deoarece după o perioadă de timp se transferă pe pleoapă.

Pentru a vă da seama de nuanțe și de pigmentația fardurilor, vă arăt swatch-urile fardurilor atât la lumină naturală, cât și cu blitz. Nuanțele sunt de la stânga la dreaptă: Coral Fusion, Soft Skin, Diaphane, Beige Copper, Soft Peach, Ethereal, Maroon, iluminatorul Winter Glow și pudra bronzantă Honey.

Produsele le puteți achiziționa atât din magazinele fizice, cât și după site-ul melkior.ro.

Sper că v-am fost de ajutor!

Voi ce produse folosiți de la Melkior?

 

4 Replies to “Recenzie: Produse Melkior”

  1. Hei!
    Ce poze frumoase! Si mie imi plac foarte mult fardurile lor. Fondul lor de ten nu mi-a placut in mod special.?

    1. Mulțumesc! Nu am încercat fondul de ten de la ei. Și eu sunt mulțumită de fardurile lor, numai pe ele le folosesc.?

  2. Si eu ador fardurile de la Melkior! Cu ce faci pozele??

    1. Sunt foarte pigmentate, cremoase și au un preț bun. Pozele le fac cu Canon 80D.?

Leave a Reply