Zile de toamna, inspiratie si o noua campanie Notino

Toamna este un anotimp al începuturilor, al schimbărilor și al inspirației, cel puțin pentru mine. Fie că începe școala, fie că natura se schimbă complet, toamna este un izvor interminabil de inspirație și motivație.

Cei de la Notino au ales să sărbătorească venirea acestui anotimp cu o campanie interesantă și nostalgică. Aceasta scoate în evidență situațiile de zi cu zi, din care ne inspirăm și ne conturăm propriul stil. 

Îmi aduc și acum aminte de zilele frumoase de facultate, când cu un buget micuț nu reușeam să am chiar toate produsele de machiaj pe care mi le doream. Totuși, perseverența, economisirea și bursa de studiu m-au ajutat să mă răsfăț și cu produse din categoria de lux. La vremea aceea urmăream foarte multe tipe din străinătate și mereu vedeam tot felul de minunații. Cumva ele mi-au deschis apetitul pentru această categorie și m-au inspirat.

Astăzi m-am gândit să vă prezint câteva produse de machiaj, la care eu tânjeam de ceva timp: un ruj de la Bobbi Brown, o paletă de farduri de la brandul israelian GA-DE și fondul de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear.

Rujul Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color este un produs minunat, care își merită fiecare bănuț. Este rezistent, opac și are un ambalaj metalic superb. Deși rujurile clasice nu au o rezistență bună și se transferă, acesta face o treaba excelentă. După ce se duce un strat superficial de pe buze, se comportă fix ca un ruj lichid mat.

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, cu siguranță, știți că paleta de farduri de la GA-DE și fondul de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear se află printre produsele mele preferate.

Toate minunățiile de mai sus se găsesc pe site-ul celor de la Notino, alături de multe alte branduri interesante și lăudate. Campania de toamnă a celor de la Notino este una care promovează inspirația izvorâtă din diverse situații cotidiene, precum sunt mersul cu metroul, stilul colegelor de la birou, activitățile de la facultate sau o ieșire relaxantă cu fetele la o cafea.

Sper că v-am fost de ajutor cu acest articol!

Care este sursa voastră de inspirație în viața de zi cu zi?

19 Replies to “Zile de toamna, inspiratie si o noua campanie Notino”

 1. Buna dimineata!
  Ce campanie frumoasa!! Si eu cumpar numai de pe Notino produse , au preturi super!!

  1. Bună! Mă bucur să aud asta!

 2. Nu am folosit niciun produs de la Bobbi Brown dar îmi doresc. Am văzut că au prețuri mai mari dar cred că merită, calitatea costă, cu toții știm asta.

  1. Au produse foarte faine.

 3. Produsele de machiaj de lux sunt deosebite, au niste ambalaje aparte care te instiga sa le folosesti mai des. In plus, calitatea lor, persistenta in timp, te determina sa le recumperi.

 4. Paleta aia este senzationala! Toamna scrie pe ea

 5. Am si eu in vizor acel fond de ten. Tu ce nuanta ai??

  1. Am nuanța 021, însă îți recomand să îl încerci înainte. Poți să ceri o mostră. 🙂

 6. Am si eu un ruj de la Bobi Brown si imi place maxim, e foarte rezistent si are o culoare foaarte frumoasa

  1. Mă bucur că-ți place!

 7. La tine descopar numai produse interesante. Am si eu un ruj de la Bobbi hidratant si este favoritul meu.

  1. Mă bucur să aud asta!

 8. De cand te-am descoperit am minimalizat colectia de produs, nu am mai cumparat multe produse si mi-am luat si cateva produse recomandate de tine , care imi plac. Multumesc!!!

  1. Cu mult, mult drag!

 9. Paleta de farduri e preferata mea. Încet încet se instalează toamna, trebuie sa varieze culorile.

 10. Din fondul de ten am incercat si eu o mostra si este wow. Cat despre inspiratie, cred ca o pot gasi in orice.

Leave a Reply