Cutia PickNDazzle din luna Iunie

A sosit acel moment din lună în care primesc cutiuța de la PickNDazzle, astfel trebuie să respect tradiția și să vă prezint ce produse am primit. De această dată am primit 4 produse full size, un produs travel size și 5 mostre cu diferite tipuri de creme.

Mades Greetings London Body Wash

Produsul travel size este un gel de duș cu miros oriental. Nu usucă pielea, este cremos și face o cantitate generoasă de spumă. Îmi place că l-am primit în varianta travel size, deoarece este numai bun pentru călatorii. 

MDS Extreme Hold Texture Creation Paste

Acest produs este un fel de cremă pentru păr, ce promite o fixare puternică fără să încarce părul. Sincer, nu am o părere exactă despre această cremă, deoarece mi se pare potrivită pentru un păr mult mai scurt decât al meu. O să o mai testez și revin cu un update.

TEEEZ Powder Brush

În cutiuța aceasta am primit 3 produse de la Teeez, lucru ce mă încântă foarte tare. Această pensulă este foarte bună pentru aplicarea pudrei, deoarece este din păr natural. De asemenea, a trecut cu brio testul spălatului, deoarece nu i-a căzut niciun fir de păr.

Teeez Soft As Sin Cream Blush Cheeky Red

Am fost foarte plăcut suprinsă de faptul că un produs cremă poate să reziste o zi întreagă pe ten. Acest blush are o nuanță roșiatică perfectă, deoarece seamănă foarte mult cu nuanța naturală a obrajilor îmbujorați.

Teeez Golden Glow Lip Gloss Roaming Mauve

Acest gloss are o textură plăcută și nelipicioasă, lăsând pe buze o senzație ușor mentolată. Chiar dacă în tub pare să fie de o nuanță intensă de mov, pe buze este aproape translucid cu irizații aurii.

Acestea au fost produsele din luna Iunie!

Sper că v-am fost de ajutor cu această postare!

 

6 Replies to “Cutia PickNDazzle din luna Iunie”

  1. Imi place mult cutiuta primita si sper ca in următoarea cutiuta sa primesc si eu mai multe produse teez! Mi-as dori si eu o pensula

  2. Eu doar ce am descoperit o chestie nouă legată de cum să îți alegi produsele. Pe profilul tău selectezi “planurile mele active”, alegi luna și în josul paginii e o căsuță cu “produse urgente”. Acolo selectezi din ce categorie vrei să primești produsele și o să primești mail cu produsul adăugat. Eu așa am ales 4 produse din ce categorii am vrut.? Așa o să fac în fiecare lună.

    1. Hi, that’s great! You can also open the month and you will see link EDIT BOX. When you click this link you will arrive at a personal shop and you will see all products and you can select the products you want! Greetings!

      1. Hi! Thank you! Have a nice day!?

  3. Imi place cutiuta ta, am avut si eu una si printre produse am avut si un ruj teez e super… il am si accum si il folosesc cu masura sa il pot avea mult timp :))

    1. Produsele Teeez îmi plac mult. Sunt la a 3 a cutie, și până acum am fost mulțumită de calitatea produselor.?

Leave a Reply