Cutia PickNDazzle din luna Iulie

Nu știu dacă cei de la PickNDazzle au aflat că în această lună este ziua mea de naștere, dar această cutiuța a fost mai specială. Stiți acel moment în care ai în cap să cumperi un produs, și parcă Universul lucrează și-l primești? Așa am pățit eu cu câteva din produsele din această cutiuță!

MDS Vibrant Brunette Superb Shine Shampoo

Acest șampon conține ulei de argan, ulei de migdale, extract de arbore de mătase, henna, cacao și manoi. După prima utilizare, pot să spun că îmi lasă părul fin, curat și extrem de lucios, cred că nu am încercat până acum un șampon așa bun la capitolul strălucire. Chiar am să-l recumpăr.

Teeez Mysteriuos Crystal Eyeliner Rich Amber

Cred că ați observat că produsele de la Teeez se află printe preferatele mele, de aceea nici acest creion de ochi nu este o excepție. Într-o postare anterioară v-am prezentat un creion de la Dior și am spus că nu am găsit unul la fel de bun, ei bine cel de la Teeez este varianta lui mai accesibilă, deoarece rezistă impecabil pe pleoape și are o nuanță caldă de maro cu particule irizante.

Teeez Spoiled Rich Eyebrow Cream Vintage Cacao

Atunci când vine vorba de sprâncene, eu folosesc mereu un creion și gelul de la Essence. Sinceră să fiu, nu aș apela la creioane și farduri de sprâncene, însă am un semn destul de grosolan și trebuie acoperit. Această cremă are o textură spumoasă și este foarte ușor de lucrat cu ea, contrar așteptărilor mele. În combinație cu gelul de la Essence, sprâncenele mele arată foarte natural și semnul parcă nici nu este acolo.

Teeez Foundation Brush

Am fost tare fericită când am văzut atâtea produse de la Teeez, dar mai ales că am primit și o nouă pensulă. Ca și cealaltă pensulă, și aceasta este din păr natural. Eu o văd potrivită pentru aplicarea corectorului și a produselor cremă.

Miss Cop Concealer&Contour Palette 01

Această paletă conține 3 nuanțe de corector, numai bune pentru acoperirea imperfecțiunilor și pentru conturarea feței. Au o textură cremoasă, asemănătoare cu cea a corectorului de la Catrice.

Rimmel Wonderful Argan Mascara

Până acum nu am încercat nicio mascara de la Rimmel, dar pot să vă spun că aceasta alungește și dă un volum natural genelor. O să-l testez mai mult timp și o să revin cu o postare mai detaliată.

Pe lângă cele 6 produse, am primit și 5 mostre cu diferite tipuri de creme de față.

Sper că v-a plăcut această postare!

Voi ce abonament aveți la PickNDazzle?

 

16 Replies to “Cutia PickNDazzle din luna Iulie”

  1. Imi doresc si eu acel produs pentru sprancene. Sunt curioasa daca va fi eficient si in cazul meu. Sper sa-l primesc! Foarte frumoase produsele primite

    1. Eu sunt foarte mulțumită de produs, face sprancenele foarte naturale și îmi place că îmi acoperă perfect semnul. Îți țin pumnii să-l primești!??

  2. Luna aceasta intentionez si eu sa imi pun in cutiuta o pensula. Am o gramada de cosmetice si nici macar o pensula cat de cat buna, apoi imi voi lua si eu un sampon. Sa le folosesti cu placere!

    1. Mulțumesc! Sunt foarte bune pensulele lor! Șamponul si produsele de la Teeez sunt preferatele mele, sunt extrem de mulțumită de ele.?

  3. Faine produsele primite, astept sa vad cu ce o sa te surprinda in luna august.

    1. Chiar a fost o cutie faină. La sfârșitul lunii o să postez din nou!?

  4. Arata fain cutitua! Imi plac si produsele – sa le folosesti cu drag!

    1. Mulțumesc! Chiar sunt mulțumită, toate produsele corespund cu profilul de frumusețe.?

  5. Nu am abonament la cutie! Nu cred că este prea târziu să-mi fac 😉

    1. Chiar îți recomand. Eu sunt mulțumită de calitatea produselor.?

  6. Daca era si un parfumel cred ca era cutia ideala. Imi plac produsele pe care le-ai primit.

    1. Sunt cam pretențioasă la parfumuri, nu cumpăr niciodată fară să le testez.? Nu am primit parfum, deoarece nu am selectat în opțiuni. ?

  7. Hmm, sunt curioasa cum este produsul de la Mis Cop ^_^

    1. Este chiar ok. Acoperă bine, rezistă și are și o cantitate generoasă de produs. ?

  8. Nu am știut de această cutiuță până acum.
    Superbee pozele ♥ Îmi plac mult pozele de genul, white, simpluțe.

    xoxo

    1. Mulțumesc! Mă bucur că îți plac.?

Leave a Reply