Recenzie: Produse Bielenda

Cred că se face un an de când vreau să încerc produsele Bielenda. Acest brand polonez este recent apărut la noi, însă recenziile bune m-au făcut să-l încerc. Produsele Bielenda le găsiți pe Notino.

Să lăsăm vorbăria și să vă prezint produsele:

❤ Ser Activ Skin Clinic Professional Brightening (Super Power Mezo Serum)

Acest ser promite vitalitate, luminozitate și uniformizarea tenului cu pete. Tot ce pot să vă spun este că acest produs mi-a schimbat total rutina. Îl folosesc atât dimineața, cât și seara. Recomand cu drag acest ser, deoarece lasă tenul fin, luminos și hidratat.

❤ Super Power Mezo Tonic

Această loțiune tonică lasă tenul fin și hidratat. În combinație cu serul, face minuni pentru tenul meu. De când le folosesc, au început să dispară câteva pete lasate de coșuri, iar tenul meu este foarte luminos.

❤ Bielenda Make-Up Academie Pearl Base

Această bază de machiaj mi-a atras atenția foarte tare, deoarece arată criminal cu acele perluțe roz în recipient. De când l-am cumpărat, îl folosesc zilnic. Am remarcat faptul că îmi lasă tenul ușor siliconat și luminos, iar fondul de ten se întinde foarte ușor.

❤ Demachiant nutritiv cu ulei de Marula pentru ochi si buze

Acest demachiant bifazic înlătură eficient machiajul, spun acest lucru deoarece eu folosesc numai Mascara Lash Sensational de la Maybelline, care se demachiază destul de greu.

Aceste produse sunt foarte bune, și chiar cred că trebuie să le dați o șansă. Eu de abia aștept să mai dau o comandă pe Notino, și să mai încerc și alte produse de la ei.

Sper că v-am fost de folos cu această postare!

Ce produse Bielenda vă tentează?

5 Replies to “Recenzie: Produse Bielenda”

  1. Toate produsele sunt interesante si totuși baza de machiaj ma atrage cel mai mult. Am sa verific si prețul pe aoro

    1. Baza costă 27 de lei. Este destul de hidratantă, totuși nu mi se îngrasă tenul de la ea. Recomand din tot sufletul serul, este un produs de care nu mă mai lipsesc.?

  2. Baza de machiaj mi-a atras si mie atenția. Imi place cum arată si daca mai e si buna…

    1. Mie imi place super mult, deoarece hidrateaza, ilumineaza tenul si face fondul de ten mai usor de aplicat.?

  3. Ar trebui sa incerc si eu mai multe produse de la acest brand. Pare a fi un brand interesant si foarte bun

Leave a Reply