Recenzie: Urban Decay Naked 3 Pallete

Nu cred ca mai există pasionate de makeup care să nu fi auzit de arhicunoscutele palete Naked de la Urban Decay. Dintre aceste palete, cel mai mult mi-a plăcut Naked 3, lucru ce m-a făcut să mi-o doresc rău de tot, chiar dacă prețul nu este cel mai mititel.

Pot să spun că raportul calitate-preț (248 de lei) este destul de bun, deoarece fardurile sunt foarte pigmentate, cremoase și perfecte la capitolul blending.

În același timp, chiar vreau să fiu sinceră cu voi și să vă spun că are și câteva minusuri, printre care termenul de expirare de numai 12 luni (mult prea scurt pentru o paletă, mai ales dacă nu machiezi și alte persoane), prețul este unul destul de măricel, având în vedere că pe piață se găsesc o sumedenie de farduri mult mai ieftine și pigmentate (Melkior).

Paleta are 12 culori mate, satinate și metalice: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside și Blackheart. Toate culorile au la bază un subton roz.

Pentru a vă da seama cât de pigmentate sunt fardurile, și cum arată pe piele, am făcut poze atât în lumină naturală, cât și cu blitz.

Per total, eu zic că această paletă își merită banii, deoarece fardurile sunt calitative, cremoase, pigmentate și într-o gamă de culori tare plăcută. Oricum eu consider că trebuie să ne mai răsfățăm din când în când cu un produs de makeup mai scumpicel.

Acum am pus ochii pe paleta Modern Renaissance de la Anastasia Beverly Hills, deoarece este foarte lăudată, iar culorile sunt minunate. Zic totuși să mai aștept puțin și să nu dau iama, având în vedere că și paleta aceasta are un preț piperat!

Sper că v-am fost de folos cu această postare!

Care sunt fardurile voastre preferate?

4 Replies to “Recenzie: Urban Decay Naked 3 Pallete”

  1. Si mie-mi place mult paleta asta! Mi se pare ca nuantele se potrivesc bine ochilor mei caprui si sunt bune de purtat zi de zi ?

    1. Așa este! Și mie îmi plac nuanțele cu subton roz, merg tare bine cu ochii căprui. ??

  2. Am și eu o paletă de la Urban Decay, sper să nu se termine niciodată, are niște nuanțe minunate!

    1. Chiar au niște culori superbe!☺️

Lasă un răspuns